4+1 dolog, amivel emlékezetesek lesznek az esküvői fotók

Esküvői fotók készítése profi fotóssal

esküvői fotók
esküvői fotók

Az eljegyzést követően a menyasszonyok már a nagy napról álmodoznak. Család a barátok, ismerősök esküvői képeit nézve odafigyelnek a különböző részletekre, mint például az esküvői ruhák és a helyszín stílusára, a sminkekre, a fotón a beállításokra. Azt szeretnék, hogy ez a kiemelkedően fontos nap az életükben megörökítésre kerüljön, mégpedig esküvői fotóalbum formájában. Nézd, itt van 4+1 dolog, amit érdemes szem előtt tartanod:

1. dolog: Tervezd meg a fotózást!

Tudjuk mennyi tervezéssel és szervezéssel jár az, hogy egy esküvő sikeres és zökkenőmentes legyen. Hol itt a titok? Mit kell tennünk? Azt is érdemes előre megtervezni, hogy pontosan milyen esküvői képek készüljenek rólunk. Szeretnénk-e, hogy már a készülődés, öltözködés fázisát is dokumentálja az esküvői fotós? Még az sem baj, ha drágább egyszer van ilyen csak. Érdemes a drágább csomagot választani vissza nem térő alkalom Milyen beállításokat képzelünk el? Külső vagy belső helyszínen? Feltétlen kérjetek képeket a készülődés momentumauról! Milyen események legyenek feltétlenül megörökítve az esküvői szertartás, illetve a lakodalom alatt? Javasolt már egy konkrét listával érkezni a fotóshoz, akivel aztán pontosít hatjuk az elvárásokat, ő majd irányít a pózokat, beállításokat illetően.

2. dolog: Gyakorold!

Egy romantikus esemény dokumentálásának eredménye lesz esküvői fotók. Így biztosan nem csak az anyakönyvvezető vagy a násznép valamelyik tagja kéri majd arra a vőlegényt, hogy csókolja meg az arát, hanem az esküvői fotós is. Maga a csókolózás igazán kellemes elfoglaltság, de hajlamosak lehetünk elkapkodni ebben az új élethelyzetben. ￿ A jól megkomponált és egyedi fotók elkészítéséhez idő kell, tehát javasolt lassan és hosszan csókolni egymást. Érdemes gyakorolnunk még a mosolygást és az izmaink ellazítását is.  Hidd el megéri!

4. dolog: Spontán pillanatnak élj!

Utánozhatatlanok lesznek a képeink, ha a felejthetetlen pillanatok is megörökítésre kerülnek. Például a nyoszolyólányok cinkos összekacsintása, az örömszülők meglepetés ajándékának átadása. Jó, ha az esküvői fotóst a tervezett események mellett arról is informálják, hogy az ifjú páron kívül még kik a VIP vendégek, a fontosabb családtagok, barátok, akiknek a szereplése az esküvői fotókon sokat jelent az ifjú pár számára.

5. dolog: Kommunikálj!

Ahhoz, hogy egyedülálló esküvői fotóalbumunk szülessen, elengedhetetlen a folyamatos, oda-vissza kommunikáció az esküvői fotósunkkal. Igen, ők sem gondolatolvasók! Nem tudják valóra váltani az elképzeléseinket, ha nem beszélünk nekik róluk. Továbbá valószínűleg le vagy rábeszél minket, ha egy olyan dologban gondolkodunk, ami ne megvalósítható vagy nem illik hozzánk!

+1. dolog: Az ifjú pár

Az ifjú pártól lesznek egyediek és különlegesek, utánozhatatlan az esküvői fotók. Ők azok, akik a jelenlétükkel befolyásolják az esküvőt, és ezeket a felejthetetlen pillanatokat örökítik meg az olyan profi esküvői fotósok, mint például Bese Zoltán.